Over poetsland

Poetsland is de ‘one stop shop’ voor al uw reinigingsbenodigdheden

Poetsland biedt het juiste antwoord op uw reinigingsprobleem

Poetsland biedt een oplossing voor elke ondernemer die op zoek is naar het antwoord op een specifiek schoonmaakvraagstuk. De expert in reinigingsproducten en schoonmaakmachines doet dit in de eerste plaats door advies te geven en de klant te begeleiden bij zijn keuze. De kwaliteit van reiniging staat te allen tijde centraal.

Poetsland is ook voortdurend op zoek naar de nieuwste technologieën en zet in op innovatieve machines. Dat maakt dat de klant altijd kan kiezen uit de nieuwste en meest vernieuwende machines en producten. Poetsland houdt voor u de vinger aan de pols, en dat binnen alle aspecten van de schoonmaakwereld.

Bij Poetsland staat de klant centraal

Zaakvoerder Claude Vindevogel startte Poetsland op eind 2014, begin 2015. Voor de West-Vlaamse ondernemer zijn eigen zaak oprichtte, werkte hij bij West Machines in Diksmuide, een erkend ‘Kärcher Centrum’ in de regio. Na de verkoop van het bedrijf in Diksmuide ging Claude Vindevogel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging creëerde hij zelf met de opstart van Poetsland. Zijn insteek was en is nog steeds: ‘De klant centraal’! De zaakvoerder stelt alles in het werk om de klant te ontzorgen. Daarom zet hij sterk in op advies en service.  Om u in de beste omstandigheden te ontvangen is de showroom open om producten en materieel te kopen op ma 9-12 - woe 13-18u - vrijdag 13-16u en zaterdag 13-16u. Alle andere momenten kunnen professionals op afspraak komen. Bel ons 051/20.22.12 of regel een afspraak via het contactformulier. 

“Ik ben pas tevreden als ik weet dat de machine die ik verkocht heb de meest geschikte is voor zijn of haar reinigingsopdrachten”, aldus Claude Vindevogel.

Het Italiaanse Lavor en het wereldbekende Kärcher zijn merken die beschouwd worden als de beste in hun vakgebied. Het productgamma is daarenboven heel erg complementair en u bent altijd zeker van een correcte opvolging en service.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×