Services | Herstellingen

Poetsland-experts herstellen uw reinigingsmachine of -toestel in een handomdraai

Als uw machine het begeeft of als er een defect optreedt tijdens werken, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner met kennis van zaken. Poetsland stelt de nodige flexibiliteit aan de dag. Wilt u dat wij ook tijdens weekends of vakanties stand-by blijven, dan kunnen hier afspraken rond gemaakt worden die vervolgens in uw contract worden opgenomen. Meer weten, maak een afspraak of neem contact op.

De experts van Poetsland beschikken over de nodige knowhow om elke machine terug operationeel te krijgen. We zorgen, indien noodzakelijk, voor een vervangtoestel, zodat u nooit in de problemen komt.

Poetsland werkt enkel met topmerken. Dat betekent dat u te allen tijde kunt rekenen op een lange beschikbaarheid van vervangstukken of extra onderdelen. In heel wat gevallen blijven die tot 10 jaar en langer na uw aankoop leverbaar.

Uw machine of reinigingstoestel functioneert niet meer naar behoren? Maak een afspraak, breng uw machine of apparaat tot bij ons en laat het nakijken door een van onze deskundige technici.

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×