Services | Onderhoud

Preventief onderhoud beperkt risico op stilstand

Een machine of toestel topfit houden, kan enkel en alleen als u uw machines periodiek laat onderhouden. Daarom is een onderhoudscontract* zeker geen overbodige luxe. Een onderhoudscontract afsluiten bij Poetsland biedt u tal van garanties. We detecteren en anticiperen. Dat betekent concreet dat bij onderhoud elk onderdeel wordt nagezien en, waar dat nodig mocht blijken worden defecte onderdelen vervangen. Proactief handelen zorgt op termijn dat u niet enkel kosten bespaart, u loopt ook veel minder risico op stilstand.

Daarenboven hoeft u ook niet voortdurend het aantal draaiuren in de gaten te houden. Wij laten u op tijd en stond weten wanneer de machine aan een onderhoud of inspectie toe is.

*Een onderhoudscontract afsluiten is geen verplichting, maar wordt wel aanbevolen. Poetsland biedt onderhoudscontracten aan bij de aankoop of de verhuur van elke machine.

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract geniet u o.a. van volgende voordelen:

Vervangen van onderdelen, zoals beschreven in een gedetailleerde lijst

Werkuren voor onderhoudswerken en nazicht

Inspectie en preventief onderhoud

Kallibratie en testen

Vervangtoestel bij langere stilstand

...

Meer weten over welke voordelen in het onderhoudscontract van uw volgende investering worden opgenomen? Neem contact op en vraag het aan een van onze experts.

*Hoe het onderhoudscontract er precies uitziet, is afhankelijk van het type machine. Bij aankoop geniet u tot 15% voordeel op alle wisselstukken of nieuwe onderdelen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×